Topkwaliteit campers
Flexibel huren
Zorgeloos reizen
Persoonlijke support

Wilt u een luxe camper huren in Zeeland? Dan bent u bij KlasseCampers aan het juiste adres. Hét camperverhuurbedrijf van Zeeland! KlasseCampers heeft de beste campers in huis waarmee u ontspannen op vakantie kunt. De campers zijn als nieuw en van topkwaliteit. Als u een camper huurt ontvangt u persoonlijke uitleg waarbij we u alle ins en outs laten zien, zodat u alles uit de camper én uw vakantie kunt halen! Iedere camper is voorzien van een gebruiksaanwijzing.

 

Camper Elnagh Baron 26 van Klasse Campers

Elnagh Baron 26

Ruime camper voor 4-6 personen. Voorzien van een volledig inventaris.
Camper Elnagh Baron 573 alfa van Klasse Campers

Elnagh Baron 573 alfa

Ruime camper voor 4-5 personen. Voorzien van een volledig inventaris.
Camper Elnagh Baron 573 bèta

Elnagh Baron 573 bèta

Ruime camper voor 4-5 personen. Voorzien van een volledig inventaris.
Camper Elnagh Baron 573 bèta

Elnagh Baron 573 Charlie

Ruime camper voor 4-5 personen. Voorzien van een volledig inventaris.

Camperverhuur Zeeland

KlasseCampers biedt alles wat u nodig heeft om een luxe en comfortabele kampeervakantie te beleven. Onze campers zijn goed uitgerust met een compleet meubilair, kookgerei en inclusief minimaal een volle gasfles en voldoende toiletvloeistof. Voor wie helemaal ontzorgd op vakantie wil, biedt KlasseCampers aanvullend comfort. Met enkele muisklikken draagt u de zorg voor het beddengoed, de navigatie, en de schoonmaak van het interieur over aan KlasseCampers. Zelfs een barbecue kan eenvoudig worden bijgeboekt.

Wij verhuren hoogwaardige campers van het merk Elnagh. Deze campers zijn opgebouwd op een onderstel van Citroën.

De campers verhuren wij altijd inclusief:

  • Verzekering
  • Pechhulp
  • Schoonmaak van het exterieur
  • 200 vrije kilometers per dag (extra kilometers: 0,20 per km)

Camper huren Zeeland

Locatie, Kostersweg 1 in Wolphaartsdijk, is onze camperstalling. U kunt hier uw gehuurde camper ophalen en terugbrengen. Daar maken wij de campers schoon en zorgen we dat deze voor u klaargemaakt wordt. U kunt uw auto daar parkeren tijdens uw vakantie. We maken een afspraak hoe laat u om de camper komt. Reserveer een half tot een heel uur tijd als u om de camper komt zodat we ruim te tijd kunnen nemen voor uitleg en beantwoording van uw vragen.

De campers

KlasseCampers heeft de beste campers aangekocht om uw reis zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. De modellen zijn geschikt voor 4 of 5 personen maar we hebben ook een alkoofcamper die geschikt is voor 6 personen met een ruim bed boven de cabine, een dwarsbed achterin en dubbele slaapplaats wat gemaakt kan worden van het zitgedeelte van de camper. De campers zijn uitermate geschikt om met z’n tweeën op reis te gaan en te genieten van alle ruimte en luxe die de camper te bieden heeft. Voor alle campers geldt dat de keukens rijk uitgerust zijn met kookgerei, keukenkastjes, 3 pits kooktoestel, boiler en koelkast met vriesvak. Voor een compleet overzicht bekijkt u de inventarislijst. Al onze campers zijn voorzien van horren en verduistering, luifel en buitenlamp. Daarnaast bieden de campers de mogelijkheid om 4 fietsen (of afhankelijk van het gewicht 2 elektrische fietsen) mee te nemen. Ivm diefstalgevoeligheid kunnen elektrische fietsen meestal ook in de garage/bergruimte van de camper worden gezet.

In de cabine zijn een radio/mp3 en cd-speler aanwezig zodat u onderweg naar uw favoriete muziek kunt luisteren.

Verzekering: De camper is uitstekend verzekerd en daardoor kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie. De verzekering is bij de huurprijs inbegrepen. We hanteren een eigen risico van € 1000,- per calamiteit. Bekijk de voorwaarden van de camperverzekering. Mocht u tijdens uw reis aanspraak moeten maken op de verzekering dan zijn wij beschikbaar om u verder te helpen en u in contact te brengen met de verzekering.

Het is aan te raden een reisverzekering af te sluiten voor uw persoonlijke bezittingen/medische kosten.

Gewicht camper

In de specificatie ziet u het gewicht staan. Dit gewicht is de zogenoemde ‘massa rijklaar’. Dit is het gewicht incl. een persoon van 75kg, 90% gevulde brandstoftank, incl. gereedschapskoffer, en 90% gevulde schoonwatertank en één 90% gevulde gastank. Aan gezien de camper 2 gastanken geeft en aangevuld is met de nodige inventaris is het raadzaam goed op te letten wat u meeneemt. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om de schoonwatertank (100liter) onderweg te vullen.

Opties

Overzicht van de bij te boeken opties:

Navigatie:

Voor slechts 20,- euro per week huurt u de TomTom-navigatie voor camper & caravan. Deze versie toont de beste routes binnen Europa voor het type voertuig, de snelheid, de afmetingen en het gewicht van het voertuig. Erg handig om onaangename verrassingen te voorkomen waardoor u langer onderweg bent of eventueel zelfs schade oploopt doordat de weg niet geschikt is voor de camper bijv. door een laag viaduct.

Schoonmaak interieur

De schoonmaak van het exterieur van de camper is altijd bij de huurprijs inbegrepen. De schoonmaak van het interieur kan eenvoudig worden overgelaten aan KlasseCampers voor slechts 75,-. U kunt er ook voor kiezen om het interieur zelf schoon te maken voordat u de camper weer inlevert.

Beddengoed

Om uw reis nog zorgelozer te laten verlopen, biedt KlasseCampers voor 15,00 per persoon een compleet set beddengoed voor in uw camper aan. De matrassen zijn altijd voorzien van een molton. Met de optie ‘bedlinnen’ kiest u voor een hoeslaken, dekbed met overtrek inclusief kussen met sloop. Na uw reis wassen wij deze voor u uit.

Barbecue

Tijdens de mooie zomeravonden op de camping of uw overnachting in de natuur is het heerlijk om de mogelijkheid te hebben om de barbecue aan te steken. Voor slechts €20,- per huurperiode huurt u de Weber Go Anywhere barbecue in hoes, briketten-snelstarter en -tang waar u de hele vakantie plezier van zult hebben. Uiteraard gaan we er wel vanuit dat deze schoon wordt ingeleverd.

Rijles bij DEK

Als u geen ervaring heeft met het rijden in een camper bieden we u de mogelijkheid voor een rijles. Wij hebben een afspraak gemaakt met DEK Rijopleidingen. Met een instructeur gaat u 2 uur op pad (in een voertuig van de rijschool ivm dubbele bediening) om ervaring op te doen in het rijden met een groter voertuig. Dit kost € 165,-. U maakt de afspraak met Rijschool Dek en rekent ook met hen af. We adviseren overigens altijd bij het manoeuvreren iemand buiten de camper mee te laten kijken. Het is jammer (een deel van) het eigen risico kwijt te zijn door een calamiteit.

Tarieven

De tarieven van KlasseCampers zijn afhankelijk van het seizoen. Bekijk onze tarieven.

Als u vragen heeft dan horen we het graag. Bekijk onze contactgegevens.

Copyright 2024 KlasseCampers | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online