Topkwaliteit campers
Flexibel huren
Zorgeloos reizen
Persoonlijke support

Op reis gaan met een camper is populairder dan ooit. Wachttijden en annuleringen op vliegvelden, steeds hogere huurprijzen en toeslagen hebben het ‘camperen’ voor velen tot uitstekend alternatief gemaakt. Vergeet daarbij de flexibiliteit en het gevoel de regie van uw vakantie in eigen handen te hebben niet.

KlasseCampers voorziet in de behoefte van mensen die graag met een volledig uitgeruste camper op vakantie gaan. Airconditioning in de cabine, een goed uitgeruste keuken en badkamer, ruime slaapplaatsen en de mogelijkheid tot het vervoeren van fietsen zijn eigenschappen die de campers van KlasseCampers typeren. Bovendien bespaart u met het huren van een camper de investering, kosten van stalling, onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Kortom wel de lusten, niet de lasten.

KlasseCampers is centraal gevestigd in Zeeland. De stalling van de campers is aan de Kostersweg 1 te Wolphaartsdijk. Wilt u langskomen om de campers te bekijken dan vragen we u om een afspraak te maken.

Bij KlasseCampers boekt u heel eenvoudig extra comfort zoals bijv. speciale campernavigatie, beddengoed en schoonmaak van het interieur. Kijk voor aanvullend comfort op de pagina ‘Onze campers’.

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten kunnen genieten van een comfortabele en luxe vakantie. Bij de aanschaf van de campers hebben we er rekening mee gehouden dat de campers voldoen aan hoge standaarden en dat deze ruim en goed uitgerust zijn. Ze zijn met rijbewijs B te besturen.

Op deze website ziet u dagprijzen staan. Klassecampers biedt namelijk de mogelijkheid flexibel te boeken. Zo bent u niet gebonden aan een vaste haal of terugbrengdag.

Beleef een ontspannen vakantie en boek vandaag nog uw camper bij KlasseCampers.

Met vriendelijke groet,

Team Klassecampers

Vragen?
Vragen over de mogelijkheden of over onze campers? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens of middels het contactformulier.
Peter Brouwer van KlasseCampers
Copyright 2024 KlasseCampers | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online