Topkwaliteit campers
Flexibel huren
Zorgeloos reizen
Persoonlijke support

“We zien wel wat er op ons pad komt en waar we uitkomen. Dat is het leuke van camperreizen.” Beter kan Diny het wat ons betreft niet verwoorden. Ze vertelt nog meer over haar reis met een camper van KlasseCampers.

“Vorig jaar bedachten we, Bas en ik, vrij last minute ‘we gaan weer eens camperen’. Soms gaan we ook wel eens met een tent kamperen, naar B&B’s of met een rugzak op pad. Maar dit keer won de camper. We gingen naar het camperbedrijf waar we al eerdere een camper gehuurd hadden, maar die hadden op korte termijn geen campers meer beschikbaar.

Uitleg besturen Camper

Tip: KlasseCampers

Dan toch maar met de tent? Wij stonden namelijk volledig startklaar voor onze vakantie. Maar het bedrijf tipte ons over KlasseCampers. We namen contact op en hadden geluk: de avond ervoor was er net een splinternieuwe camper binnengekomen. Wij konden er als eerste mee op reis. Het ging allemaal heel snel en ad hoc, maar desondanks was het goed geregeld.

Frankrijk en Spanje

We vertrokken diezelfde dag richting Normandië en stopten bij een camping met uitzicht op zee. Echt mooi! Van daaruit trokken we verder door West-Frankrijk en reden we zelfs een stukje Spanje in. We hadden wel een kaart bij met plaatsen waar we sowieso langs wilden, maar keken vooral ook wat er op ons pad kwam en waar we het naar onze zin hadden.

Camper is ideaal

Wat dat betreft is een camper echt ideaal. Het is enerzijds een heel fijn vervoersmiddel, waar je hoog en droog en lekker comfortabel in zit. En anderzijds is het meteen je verblijf. Je hebt alles bij de hand. Heb je honger of dorst, dan heb je eten en drinken bij de hand. En dat alles gewoon op een plek die je op dat moment uitkiest.

Vrijheid van doen en laten

Dat is het vooral, het neerstrijken op een andere plek dan thuis, vooraf niet eens wetende waar dat is. Gewoon even er tussenuit zijn in een andere omgeving, andere dingen beleven en per dag kijken waar je zin in hebt om te doen. Vraag me niet om de mooiste plekjes of de meest bijzondere belevingen gedurende de reis. Het gaat ons vooral om de vrijheid van het kunnen doen en laten wat je wilt en waar je wilt.

Verwend

Ondertussen geniet je bij een camperreis van wat meer luxe dan wanneer je bijvoorbeeld gaat kamperen met een tent. Wat dat betreft zijn we met de camper van KlasseCampers zeker verwend. De camper was natuurlijk helemaal nieuw en superluxe, alles zat erop, eraan en erin. Van een luifel en tuinstoelen tot een waterkokertje en koffiezettertje aan toe. Peter had echt aan alles gedacht. In de camper zat zelfs een mogelijkheid om een USB-stickje in de radio te steken. Zo konden we genieten van onze eigen muziek.

Tips

Als ervaren camperaars hadden we ook een paar tips, bijvoorbeeld voor wat betreft materiaalkeuze van opbergkratjes, potten en pannen. Hij had die natuurlijk ook in alle haast aangeschaft. We merkten dat Peter onze opmerkingen serieus en ter harte nam. Heel fijn.

Volgende keer weer?

Waar de volgende reis heengaat en of dit weer met een camper van KlasseCampers zal zijn, dat weten we nog niet. We zijn nogal laatbeslissers. Maar afgaande op onze ervaring, zullen we zeker bij Peter aankloppen als het zover is. Zowel qua camper als zijn vriendelijkheid, service en prijs zijn we dik tevreden.”

Vragen?
Vragen over de mogelijkheden of over onze campers? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens of middels het contactformulier.
Peter Brouwer van KlasseCampers
Copyright 2024 KlasseCampers | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online