Topkwaliteit campers
Flexibel huren
Zorgeloos reizen
Persoonlijke support

Kamperen is een genot! Zeker als u de beste tips over de campers en de leukste plekjes met elkaar deelt. Daarom geven we onze vakantiegangers de mogelijkheid om hun reisverhaal te delen. Lees hieronder verschillende reisverhalen. Wit u ook een reisverhaal met andere vakantiegangers delen? Dat stellen we op prijs! Neem contact met ons op via info@klassecampers.nl.

Reiservaring Bas & Diny
Dagen op vakantie: 14 dagen
Bezochte locaties: Normandië, West-Frankrijk, Spanje
Seizoen: Zomer

Bas en Diny besloten op het laatste moment om luxe te gaan camperen! Ze hebben genoten van de luxe en vrijheid. Lees meer over de reis van Bas en Diny.

 

camper reisverhaal denemarken

Reiservaring Hans & Nicolette
Dagen op vakantie: 21 dagen
Bezochte locaties: Denemarken
Seizoen: Voorjaar

Hans en Nicolette zochten de natuur en de ruimte op; ze hebben hun vakantie in Denemarken doorgebracht! Ontdek van welke plek in Denemarken ze het meeste genoten hebben. Lees het reisverhaal van Hans en Nicolette.

 

Reiservaring Niek & Elise
Dagen op vakantie:
14 dagen
Bezochte locaties: Noord-Italië (Gardameer)
Seizoen: Voorjaar

Niek en Elise vonden natuur, rust en pracht in het pittoreske Noord-Italië. Ontdek wat jij in Italië ook echt niet mag missen. Lees het reisverhaal van Niek en Elise.

 

Vragen?
Vragen over de mogelijkheden of over onze campers? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens of middels het contactformulier.
Peter Brouwer van KlasseCampers
Copyright 2024 KlasseCampers | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online