Topkwaliteit campers
Flexibel huren
Zorgeloos reizen
Persoonlijke support

We hebben dit jaar met veel plezier een camper gehuurd van Klasse Campers. We waren op zoek naar een camper waarmee we konden reizen naar en door Denemarken. We kwamen dan terecht bij Peter van Klasse Campers. Het was erg makkelijk om een camper te huren en zo konden we zo op reis. Zo gingen wij, Hans en Nicolette, op pad naar Denemarken.

“De communicatie met Peter verliep erg soepel; onderweg konden we altijd even sms’en als we een vraag hadden of als er zich een probleem voordeed. De inventaris in de camper was ruim voldoende, maar toch hebben we zelf nog een waterpas en een gieter aangeschaft. Voor ons zijn dat handige hulpmiddelen om de camper sneller en beter waterpas te zetten en de voorraad drinkwater te kunnen aanvullen zonder de camper helemaal te hoeven verplaatsen. Peter heeft na onze feedback zijn inventaris hiermee aangevuld.”

Rondreis door Denemarken

camper reisverhaal denemarken

We zijn deze zomer op vakantie naar Denemarken geweest. We hebben Funen en Jutland bezocht en hebben maar liefst op 11 verschillende staanplaatsen de camper neergezet. Wat ons dit jaar erg beviel waren de staanplaatsen bij haventjes; want die zijn er genoeg. Deze plekken zijn redelijk betaalbaar (ongeveer 25 euro) en de voorzieningen/sanitair zijn over het algemeen van goede tot uitstekende kwaliteit. Vaak is het wel even wennen om te betalen met Credit Card of QR code, maar al doende leert men en er zijn altijd mensen bereid om te helpen. Zo konden we van de Deense natuur genieten met de camper van Klasse Campers.

De schoonheid van het Noorden

Het meest bijzondere plekje dat we hebben bezocht, was het meest noordelijke puntje van Denemarken bij Skagen. Hier, bij Grenen (een deel van Skagen), komen het Skagerrak en het Kattegat samen. Je kunt dit duidelijk zien aan de golven die van beide kanten komen en tegen elkaar botsen. Het is een spectaculair schouwspel. Vlakbij is er ook een half begraven kerkje in de duinen dat je kunt bezichtigen, samen met de “wandelende duinen” – een indrukwekkende zandvlakte en -hoogte. Maar natuurlijk heeft Denemarken nog zoveel meer te bieden.

Volgend jaar weer!

We konden in Denemarken niet zonder de handige camper van Klasse Campers. Door de vele onderdelen waren we vrijwel altijd goed verzorgd. Deze camperreis is ons erg goed bevallen en normaal gesproken gaan we volgend jaar weer met een camper van Peter op stap.

Vragen?
Vragen over de mogelijkheden of over onze campers? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens of middels het contactformulier.
Peter Brouwer van KlasseCampers
Copyright 2024 KlasseCampers | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online